| Services

Zoals we al eerder genoemd hebben staat service bij ons op de eerste plaats. De klant komt eerst en dan de auto. Wij nemen de klant serieus en proberen deze zoveel mogelijk te betrekken met alles wat er met zijn of haar auto gebeurt.

Bovag

Wij zijn sinds ons bestaan al aangesloten bij de Bovag.

BOVAG is een brancheorganisatie van ruim 11.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden.

BOVAG is een vereniging van personenauto- en truckdealers, algemene auto-, tweewieler-, caravan-, aanhangwagen-, motorenrevisie-, autoverhuur- en autowasbedrijven, verkeersopleidingen en tankstations.

Het is een brancheorganisatie die dient als platform, nieuws-, voorlichtings- en informatiecentrum. BOVAG lobbyt, organiseert kwaliteitszorg en adviseert afdelingen. Daarnaast is BOVAG een werkgeversorganisatie die zich bezighoudt met arbeidsvoorwaardenbeleid, arbeidsvoorziening, arbeidsomstandigheden en onderwijs. Bovendien zorgt BOVAG als netwerkorganisatie voor inkoopbundeling. Kortom, BOVAG biedt op een breed front een grote meerwaarde aan bij BOVAG aangesloten bedrijven .

Auto Bedrijven Associatie (ABA)

Alle bedrijven in de autobranche strijden om de gunst van de auto-consument. Een groot deel daarvan zijn de onafhankelijke autobedrijven, verenigd in de Auto Bedrijven Associatie (ABA) een afdeling van BOVAG. Onafhankelijke autobedrijven verkopen, onderhouden en repareren elk automerk. Daardoor zijn zij in de ware zin des woords 'onafhankelijke' adviseurs voor de consument.

ABA behartigt de collectieve belangen van de aangesloten leden door het scheppen van een gunstig ondernemersklimaat, waarin leden door middel van hun eigen capaciteiten zèlf strategische keuzes voor hun toekomst kunnen maken. Dit tracht de ABA onder meer te realiseren door als gesprekspartner op te treden van ANWB, Consumentenbond en de overheid. Maar ook op Europees niveau laat de ABA de stem van de onafhankelijke autobedrijven horen. Zorg voor het milieu en duidelijkheid voor de consument krijgen hierbij prioriteit.

Naast deze activiteiten besteedt de ABA zeer veel tijd en aandacht aan bewaking van de kwaliteit van de leden. Periodieke controles bij de leden in combinatie met een uitgebreid servicepakket op het gebied van opleiding en voorlichting waarborgen dit.

De Bovag zet zich niet alleen in voor autobedrijven. De Bovag is er ook voor de consument. Wij zijn dan ook verbonden aan een aantal regels / verplichtingen.

Onderhoud / reparaties

Wij voeren elk soort onderhoud en reparaties uit aan uw auto. Om te voorkomen dat u na afloop voor verrassingen komt te staan informeren wij de klant altijd van te voren over de te verrichte reparaties die nodig zijn.

Wij hebben geen (lange) wachttijden…u kunt bij ons vaak nog dezelfde week terecht. Maar mocht u echter een acuut probleem hebben, dan zorgen wij voor een acute oplossing.

Vervangend vervoer kost bij ons €. 15,- per dag.

APK

U kunt bij ons terecht voor de APK van lichte voertuigen tot 3500 kg.

De keuring kost bij ons voor een benzine-auto €. 35,00 en voor een diesel is dat€. 55,00… Dit is inclusief de viergas- of roetmeting, BTW en afmeldkosten.
 

Schade?

Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Als de schade van zulke grootte is dat er een schade-expertise vooraf dient plaats te vinden brengt u de auto eerst met de kentekenpapieren op de dag dat de schade-expert komt. Wij proberen dan samen met de schade-expert tot een schadebedrag te komen waarvoor de schade gerepareerd kan worden. Na afloop betaalt u ons expertisekosten (10% van het schadebedrag)…dit is meestal wanneer u besluit de schade niet (bij ons) te repareren. Dit wordt verrekend als u de schade wel bij ons laat maken.

Ruitschade

Heeft u een ster in uw voorruit? Wij hebben de professionele apparatuur in huis om uw ruit kostenloos* te repareren, vanaf W.A. extra verzekerd zonder eigen risico (* door de meeste verzekeraars).

Verkoop / inruil

Wij verkopen gebruikte, maar ook nieuwe auto's. Wij hebben altijd occasions in verschillende prijsklassen. Wij ruilen in principe op elke auto in. Onze occasions worden afgeleverd met een nieuwe APK, afleveringsbeurt, 6 maanden Bovaggarantie vanaf €. 4.500,- en NAP. Wanneer u bij ons komt voor een gebruikte of nieuwe auto proberen wij samen met u te kijken naar wat voor u een geschikte auto is, wij laten u aan het woord.
Bij een nieuwe auto krijgt u ook bij ons 2 jaar fabrieksgarantie. Dat u uw fabrieksgarantie verliest wanneer u uw auto niet bij een dealer laat onderhouden (tijdens de garantieperiode) is achterhaalde informatie. Wij kunnen dezelfde service leveren.

Financiering

Als een u een auto wilt leasen of financieren kunnen wij u ook hierin advies geven.

Wij brengen de particuliere financiering onder bij de Bovemij de verzekeraar van de BOVAG
 

Verzekering

Bent u niet tevreden met uw huidige autoverzekering of bent u geinteresseerd naar wat voor u de beste en wellicht de goedkoopste verzekering is ? Ook dat zoeken wij uit.

De BOVAG autoverzekering PLUS is als beste getest door de consumenten bond!!!! Vraag oms om een vrij blijvende offerte!!
 

NAP (Nationale Auto Pas)

Wij zijn aangesloten bij de NAP. Dit houdt in dat wij verplicht zijn bij elke auto die bij ons binnen komt (niet alleen onze eigen auto's) de km.stand door te geven. Zo kan de NAP de kilometerhistorie bijhouden en controleren van een auto. Bij verkoop van een gebruikte auto krijgt u bij ons een NAP, zo bent u altijd verzekerd van een juiste kilometerstand.

Fabrieksgarantie

Er zijn nogal wat spookverhalen over de fabrieksgarantie op een nieuwe auto. Die zullen we voor eens en voor altijd uit de wereld helpen. Koopt u uw nieuwe auto via ons autobedrijf, dan behoudt u gewoon de fabrieksgarantie.

Dat geldt ook als u uw nieuwe auto elders heeft gekocht en het onderhoud door ons laat doen. Wat anderen ook zeggen. Het is namelijk verplicht in de Europese wetgeving. Als u uw auto bij ons autobedrijf in onderhoud geeft blijft de fabrieksgarantie dus gewoon intact!

U koopt er dus de auto van het merk van uw keuze, tegen concurrerende voorwaarden en met volledige behoud van de fabrieksgarantie. Dicht in de buurt, bij het autobedrijf dat u persoonlijk kent.